Over ons

Uw Notaris is een notariskantoor in Utrecht. Wij zijn er voor alle belangrijke fases in jouw leven.

Uw Notaris is vooruitstrevend

Wij begrijpen als geen ander dat de manier waarop jij gebruik wil maken van notarieel advies verandert. Zo is Uw Notaris in 1997, als eerste notariskantoor in Nederland, begonnen met online dienstverlening. Hiervoor hebben wij vragenlijsten ontwikkeld, die wij – nadat jij de betreffende vragenlijst hebt ingevuld – samen met jou bij ons op kantoor bespreken. Onze kennis delen wij altijd zoveel mogelijk via onze website. Hierdoor kun je kennis over veel notariële onderwerpen zelf verzamelen. Met die informatie kun jij weer heel gericht vragen stellen aan de behandelaar van jouw dossier. 

UwNotaris Online
Omdat de vraag naar volledige online dienstverlening toeneemt,  
introduceren wij (opnieuw als één van de eerste notariskantoren in Nederland) UwNotaris Online. Hiermee kun jij sneller, op een moment dat het jou uitkomt, zelf beginnen aan jouw akte. Daarbij wordt er wel van uitgegaan dat je zelf goed hebt nagedacht over je keuze voor de door jou gewenste akte, en dat je van ons geen juridisch of fiscaal advies nodig hebt.

Het kan zijn dat het voorwerk dat je zelf moet doen niet bij je past. Of dat je nog geen bewuste keuze hebt gemaakt voor de betreffende akte, of twijfelt over de juistheid van je keuze. Dan is volledige online dienstverlening misschien voor jou niet de juiste optie. In dat geval helpen wij jou heel graag bij ons op kantoor. Wij zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer (vijf minuten lopen van Station Utrecht Centraal) en met de auto. Je auto kun je bij ons op eigen terrein parkeren. De koffie staat klaar!

Waar wij gelukkig van worden
In 1894 worden de eerste mensen in Utrecht geholpen door een ambtsvoorganger van Uw Notaris, en vanaf 1972 is ons notariskantoor gevestigd aan het Willemsplantsoen 12. Hoewel ons lange bestaan misschien anders doet vermoeden, zijn wij een modern notariskantoor. Je kunt bij ons terecht met al jouw vragen op notarieel gebied, zowel zakelijk als privé.

Zo is ons notariskantoor onder andere nauw betrokken geweest bij de grondoverdrachten voor de HSL Zuid en de Betuweroute, adviseren wij (institutionele) beleggers en bouwondernemingen, helpen wij vakbonden, zorginstellingen en politieke partijen, maar worden wij vooral heel gelukkig als jij tevreden bent over onze dienstverlening.

Dit proberen wij te bereiken door ons altijd in jouw persoonlijke situatie te verplaatsen, niets als vanzelfsprekend te beschouwen, gewone mensentaal te spreken, op woensdag- en donderdagavond open te zijn voor besprekingen en voor passeerafspraken, het beste juridische advies te geven én duidelijke tarieven (zonder verborgen kosten) te hanteren.

Duidelijk

Het leven in onze maatschappij wordt steeds ingewikkelder. leder mens maakt tegenwoordig belangrijke afspraken. Wie zijn afspraken goed maakt en belangrijke beslissingen duidelijk vastlegt, voorkomt dat daarover later onenigheid of problemen ontstaan. Je kunt daarvoor het beste een beroep doen op Uw Notaris. Wij helpen je graag om jouw bedoeling in een notariële akte te vereeuwigen. 

Sneller

Uw Notaris is een full-service notariskantoor. Wij bieden alle gebruikelijke notariële diensten. Soms heb je daarbij behoefte aan maatwerk, in dat geval ben je van harte welkom voor een bespreking bij ons op kantoor in Utrecht. In andere gevallen wil je liever snel zelf aan de slag, op een moment dat het jou uitkomt. Dat kan via onze online diensten. 

Betrouwbaar

Uw Notaris is een betrouwbaar aanspreekpunt voor al jouw zakelijke en privé vragen. Onpartijdigheid en onafhankelijkheid zijn onze kernwaarden. Uw Notaris zwijgt over wat je aan hem toevertrouwt. Ons notariskantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, een organisatie van 154 Nederlandse notariskantoren die juridische kennis met elkaar delen.

Vrijblijvend advies of vragen? Neem gerust contact met ons op.